Personvernerklæring

For å kunne gi deg en helhetlig opplevelse av våre tjenester benytter vi informasjonskapsler på dette nettstedet. En informasjonskapsel (cookie) er små informasjonsfiler som lastes ned og lagres på datamaskinen når en nettside åpnes. Disse informasjonskapslene inneholder ikke opplysninger som identifiserer deg som person, kun anonymisert informasjon om nettstedsbruk.

Videre følger informasjon om hvilke informasjonskapsler vi benytter og til hvilket formål, samt hvordan vi bruker innsamlet informasjon, og hvordan du kan reservere deg mot dette.

Vårt nettsted benytter både første- og tredjepartsinformasjonskapsler. Det vil si at det opprettes informasjonskapsler for både oss og tredjepartsselskaper gjennom bruk av dette nettstedet. Partene er beskrevet nedenfor. Du kan når som helst stenge av for informasjonskapsler ved å velge dette i nettleseren din. Vi regner besøk av altctrl.no med informasjonskapsler skrudd på som samtykke til at vi kan bruke dem.

 

Analyse

På altctrl.no bruker vi Google Analytics som analyseverktøy. Dette bruker vi for å samle statistikk om bruken av nettsiden, slik at vi senere kan se hvilket innhold som engasjerer og hvordan vi kan optimalisere nettstedet til å bli best mulig.

IP-adressen din blir ikke lagret hos Google, og all informasjon om brukerne anonymiseres. Informasjonskapsler som lagres av Google Analytics har navn som starter med _ga, _gid og _gat. Du kan lese mer om disse informasjonskapslene sine funksjoner på Google sine sider.

Dersom du ikke ønsker at opplysninger fra besøkene dine skal registreres med Google Analytics kan du installere Google Analytics sitt nettlesertillegg for bortvelging. Dette vil også gjelde for alle nettsteder som bruker Google Analytics, og ikke bare altctrl.no.

 

Målretting av annonser (blant annet remarketing)

For å kunne vise annonser som er relevant for deg benytter vi også informasjonskapsler til målretting av annonser (remarketing). Dette gjør at du kan oppleve å se annonser fra oss på andre nettsteder. Disse informasjonskapslene inneholder kun informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt og hvilke sider du har besøkt, og ikke opplysninger som kan spores tilbake og identifisere deg som kunde.

 

Administrere annonseinnstillinger

Vi benytter remarketing i Google, Facebook og App Nexus. Ingen identifiserbar informasjon blir delt med nevnte tredjeparter.
På disse sidene kan du endre innstillinger for remarketing og lese mer om hvordan den anonymiserte informasjonen som samles inn her blir brukt.

 

Administrere informasjonskapsler

Du kan selv stille inn nettleseren din til å ikke bruke informasjonskapsler, samt at du kan slette alle informasjonskapsler som har blitt lagret tidligere. Dersom nettleseren din støtter «inkognitomodus» kan du benytte dette for at alle informasjonskapslene automatisk slettes når du lukker nettleseren din. Du kan lese mer om administrering i forskjellige nettlesere på nettvett.no.