iutlegg.no - for alle idrettslag og foreninger

Hvorfor har vi laget www.iutlegg.no ?

Daglig leder Christian Eriksen har tidligere jobbet både som kasserer, som trener og som medlem i et idrettslag. Da vi startet som ekstern regnskapsfører for idrettslaget, så vi behovet for å standardisere prosessen knyttet til kvitteringer, refusjoner og klubbdommer.

Som regnskapsfører så vi at mange brukt mye tid på innlevering, dokumentasjon og utbetaling av kvitteringer. Med bruk av iutlegg.no styrers alle utlegg via en og samme kanal. God dokumentasjon mottas direkte, så klubben/kasserer kan bruke mindre tid på arbeidet.

www.iutlegg.no er laget sammen med flere idrettslag, for å gjøre produktet så bra og enkelt som mulig.

Kvitteringer og utlegg

Medlem kan ta bilde av kvittering eller last inn PDF, og sende direkte til kasserer. Eposten rutes direkte til en e-post eller direkte inn i mottak i regnskapssystemet. Dette bestemmer klubben eller forening hva som passer for de.

Klubbdommer

Mange idrettslag har klubbdommere som levere inn dommerregninger for interne arrangement. Dommer kan da ikke bruke standard løsning fra Idrettsforbundet, og mange klubber har da laget egne word ark, excel ark eller lignende.

Vi anbefaler alle våre kunder til å ta i bruk www.iutlegg.no som klubbdommere, slik at det blir enkelt for både dommer og klubb.

Løsningen kan prøves gratis i 3 måneder.

Ta kontakt for en demonstrasjon eller å tast ut løsningen

christian@altctrl.no

 

Vi finner en løsning som passer dere

Kontakt oss i dag