Visma eAccounting

Visma eAccounting for alle

AltCtrl AS benytter Visma eAccounting for våre regnskapstjenester. Systemet gir deg mulighet å ha alt lagret i skyen, og du som kunde kan jobbe direkte i systemet dersom du ønsker å gjøre deler av regnskaps jobben.  AltCtrl finner en løsning som passer deres bedrift.  

Visma eAccounting er et system hvor alt i ditt regnskap foregår digitalt og i samme system. Dette gjør at du til enhver tid har alt samlet og alt tilgjengelig. Når alt er lagret digitalt, trenger du ikke ta vare på bilag . AltCtrl AS hjelper deg i overgangen fra ditt gamle system inn til en ny og enklere regnskaps hverdag. Du vil bruker mindre tid på dette regnskap ved overgang til Visma eAccounting.

Dette betyr for deg

 • Alltid tilgjengelig om du trenger informasjon, enten på mobil, PC eller nettbrett.
 • Sende fakturaer når som helst, hvor som helst, med få tastetrykk
 • Motta fakturaer elektronisk, godkjenne dem, og la oss gjøre resten
 • Skanne kvitteringene dine og sende dem automatisk inn i Visma eAccounting
 • Bli holdt løpende oppdatert og få en god oversikt over regnskapet
 • Få en sparringspartner med fagkompetanse og oppdatert kunnskap på gjeldende lover og regler


Bruk mobilen

Du får tilgang til Visma Scanner som tar bilder direkte av din faktura eller kvittering. Bilde blir sendt direkte inn i regnskapet, og du er da ferdig med din jobb. 

Sende faktura

Du kan opprette og sende faktura direkte fra mobilen eller PC. Her kan du sende enten digital faktura EHF eller rett til Vipps.

Alltid oppdatert

AltCtrl AS bokfører alle regnskap løpende, slik at du alltid har oppdaterte regnskapstall. Regnskapet kan dermed brukes aktivt til styring og planlegging av din bedrift. 

Får du lite informasjon ut av ditt regnskap?

Vi finner regnskapsløsningen for dere.

Ta kontakt for en prat

Bankintegrasjon

Vi kobler bank og regnskap sammen. Dette gir deg oppdaterte regnskapstall og effektiviserer tidsbruken i regnskapet.

Digitaliser og effektiviser

Vi ønsker å gjør ditt regnskap så effektivt som mulig. Vi benytter de beste systemene og bruker tid for å strukturere hvordan din bedrift kan effektivisere og digitalisere prosesser.  


Spar tid og et oppdatert regnskap

AltCtrl hjelper deg over fra ditt gamle regnskapsystem. Ved overgang til Visma eAccounting finner vi et samarbeid på hvordan vi løser deres regnskap. Bytt regnskapssystem i dag, og se hvor mye tid og verdi du får ved alltid å ha et oppdatert regnskap.

Vi tilbyr:

 • Rapporteringen du trenger
 • Budsjettmodul
 • Prosjektløsninger
 • Timeføring fra mobil
 • Bilde-skanner for kvitteringer

 

Med Visma har du orden på alt fra fakturering, timer, prosjekt m.m., og tallene er alltid tilgjengelig. Vi benytter Visma eAccounting for våre regnskapstjenester. Med Visma har du orden på alt fra fakturering, timer, prosjekt m.m., og tallene er alltid tilgjengelig. Vi benytter Visma eAccounting for våre regnskapstjenester. Med Visma har du orden på alt fra fakturering, timer, prosjekt m.m., og tallene er alltid tilgjengelig.

 

Vi benytter Visma eAccounting for våre regnskapstjenester. Med Visma har du orden på alt fra fakturering til rapportering.